EN
Експо за забавни и атракции во Азија 2022 година
Експо за забавни и атракции во Азија 2022 година 
01 јуни 2022 година / Прикажи: 56

Датум: 10-12 август (9:00-17:00 часот) 

1May 12th (9:00-13:00)

Место: Саемски комплекс за увоз и извоз на Кина

Воведување на ААА 

Опсег на изложбата


1. Затворени паркови: видео игри за возрасни, симулатори, машини за лотарија, машини за кукли, машини за подароци, машини за кошарка, џубокс; игралишта за родители и деца, машини за гашапон, автомобили со батерии, машини за нишалки, машини за слепи кутии, машини за штандови, машини за картички, непослушни замоци, DIY, градежни блокови, периферни уреди за анимација; систем за управување со паркови, систем за плаќање, автоматска автомат за монети, машина за депонирање монети, машина за монети, машина за дезинфекција; планирање и дизајн на внатрешен парк, декорација, еколошка уметност и други придружни производи;


2. Тематски паркови: тобогани, панорамски тркала, трки на патека, самоконтролирана опрема за забава, темни возења, специјална филмска и телевизиска опрема, забавна опрема без напојување, забавни објекти на вода, забави на надувување, качување во џунгла, паркови за слатки миленичиња, теренски тренинг, парадни изведби, планирање и проектирање, инженерска конструкција итн.


3. Опрема за сценско подрачје: сценски воден и копнен транспорт и објекти за разгледување на знаменитостите; живописни простории за престој/рекреација, живописно подрачје јавно здравје, пејзажно осветлување, комерцијални/спортски објекти; систем за туризам на сценско подрачје, систем за билети; живописна област Интернет забавни објекти за познати личности итн.


4. Културен туризам:

Културна и туристичка технологија: опрема за културна и туристичка технологија, интерактивна мултимедија, дигитална медиумска технологија, холографска проекција, куполен екран, летечки театар, извонреден театар итн.

Паметен туризам: систем за управување со билети, интегрирана анализа на туризмот големи податоци, комуникациска технологија од следната генерација, примена на нова информатичка технологија, Интернет на нештата, компјутери во облак, навигација за самопослужување, предупредување за туристи, систем за услуга на сценско место итн.

Паметен туризам: систем за управување со билети, интегрирана анализа на туризмот големи податоци, комуникациска технологија од следната генерација, примена на нова информатичка технологија, Интернет на нештата, компјутери во облак, навигација за самопослужување, предупредување за туристи, систем за услуга на сценско место итн.

Изведби на ноќни турнеи: изведби во живо, туристички перформанси, пловечки паради, магични шоуа, опрема за акустична и оптоелектронска технологија, музички фонтани, ласери за водени завеси, емисии за осветлување на сцената, извонредни изведби на осветлување, холограмски слики итн.

Културни и креативни две натпревари: културни и туристички културни и креативни производи, анимација / културна и туристичка ИП овластени производи, културни и туристички производи со два натпревари, туристички стоки, подароци, играчки, сувенири, подароци за ракотворби итн.


Услуги за поддршка: инвестиции/развој/работење/управување со проекти за културен туризам; промоција на проекти на бренд, промоција на инвестиции и приказ на соработка; проекти за културен туризам, недвижности за културен туризам, рурален туризам, одморалишта, карактеристично градско планирање и дизајн, инженерско пакување и градежништво; планирање на сценски активности, операција за хостирање, институции за образование и обука, прикажување на проекти итн.

Препорачана

Те молам остави
порака

Powerde By

Авторски права © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. од injnet - Блог | Мапа на сајтот | Политика за приватност | Правила и услови