EN
Квалитетен производ

Квалитетен производ

XingJian Посветени да развиеме продажна насока ориентирана кон надворешната трговија, ние продаваме квалитет на производи со висока класа како репер

Професионален тим

Професионален тим

Со професионален дизајнерски тим, инженерскиот тим обезбедува техничка поддршка за иновации.

Искусни

Искусни

Xingjian Play има искусен тим. Членовите на тимот се длабоко вклучени во индустријата повеќе од 15 години.

Искрена услуга

Искрена услуга

Се придржува до духот на искреност, ентузијазам, професионализам и 24-часовна онлајн услуга

КОИ СМЕ НИЕ?
За нас

Кои сме ние?

  • Компанија култура
  • Работилница
  • Нашиот тим

Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. е основана во 2019 година, лоцирана е во градот Qiaoxia, округот Јонџија, кој е познат како „Град на едукативни играчки во Кина“. Компанијата се придржува до принципот на „Господинот треба постојано да удира за да стане посилен исто како и еволуцијата на универзумот“. Се придржува до духот на искреност, ентузијазам, професионализам и 24-часовна онлајн услуга за да обезбеди

Неодамнешни производи

Што правиме?

Производи

Најнови вести

Можеме да дизајнираме и прилагодиме за градинки, паркови, училишта, трговски центри, паркови за родители и деца, комерцијални центри, супермаркети итн. Со професионален дизајнерски тим, инженерскиот тим обезбедува техничка поддршка за иновации.

  • компанијата Вести
  • вести индустрија

Те молам остави
порака

Powerde By

Авторски права © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. од injnet - Блог | Мапа на сајтот | Политика за приватност | Правила и услови